Team

Mw. J.B. Kruisselbrink

Huisarts

José Kruisselbrink is mijn naam. Na het VWO in Gorinchem ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 1992 ben ik afgestudeerd als arts.
Hierna heb ik een jaar in Cornwall, UK, gewerkt in een klein streekziekenhuis op de chirurgische en interne afdeling. Na terugkeer ben ik in Amsterdam gaan wonen en heb ± 3 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt voor verschillende specialismen: Eerste hulp, afdelingen interne geneeskunde, cardiologie en chirurgie.

Dhr. M. Radder

huisarts

Mijn naam is Matthijs Radder en ik werk sinds de zomer van 2021 (weer) met veel plezier op de Amsteldijk. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer en hou van de diversiteit van de stad. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd als arts. De jaren daarna heb ik ervaring opgedaan op diverse afdelingen in het ziekenhuis (neurologie, orthopedie, urologie en chirurgie). In 2019 heb ik mijn opleiding tot huisarts voltooid, waarvan het eerste jaar op de Amsteldijk. Het warme en hechte team maakte dat ik niet lang na hoefde te denken toen mij werd gevraagd om hier weer te komen werken.

Mw. C. Rootlieb

Doktersassistente

Mijn naam is Claudia Rootlieb en al 25 jaar werk ik in deze praktijk met enorm veel plezier.
Wat ik vooral erg prettig vind, is de omgang met de mensen, het is fijn om echt een band met mensen op te bouwen.
Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag.
Op maandagmorgen doe ik het diabetesspreekuur op afspraak.
Ik ben getrouwd en heb 2 dochters.

Mw. M. van Harskamp

Doktersassistente

Mijn naam is Mirjam, ik ben in 2009 in de praktijk komen werken en behaalde in 2010 het diploma doktersassistente. Ik werk 3,5 dagen per week, deels als assistente en deels administratieve taken.
Sinds 1988 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg en heb o.a. gewerkt in een verzorgingshuis, dak-en thuislozenopvang en in verschillende functies binnen de thuiszorg. Van al deze kennis en ervaring heb ik nog regelmatig profijt. 
Ik woon met mijn gezin in Amsterdam.

Mw. M. Whelan

Praktijkondersteuner Somatiek

Mijn naam is Mary Whelan en ik kom oorspronkelijk uit Ierland.
Ik heb in 1988 mijn verpleegkundige opleiding afgerond in Engeland en daarna veel gereisd en gewerkt in o.a Australia, Tanzania en India.
Ik heb jaren op verschillende afdelingen in ziekenhuizen gewerkt. In ontwikkelingslanden heb ik meegeholpen aan projecten voor straatkinderen en vluchtelingen.
Bij aankomst in Nederland besloot ik de MGZ -AGZ opleiding te doen en heb daarna jaren als wijkverpleegkundige gewerkt met veel plezier.
Rond 2002 kwam een grote stroom vluchtelingen Nederland in en heb ik als praktijkverpleegkundige in verschillende asielzoekerscentra gewerkt in de periode 2002 tot 2011.

Dhr. G-J. Ruisendaal

Praktijkondersteuner GGZ

Ik heet Gert-Jaap Ruisendaal en werk vanaf maart 2018 bij HAP Amsteldijk als praktijkondersteuner GGZ.
Sinds mijn 19-de werk ik in de gezondheidszorg; eerst in de gehandicaptensector, later in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast heb ik me sinds 2000 verdiept in coaching en persoonlijke ontwikkeling. Vanaf die tijd heb ik hulpverlening en coaching gecombineerd. De coaching betrof vooral teams en teamleden in dienstverlenende beroepen en mensen met ervaringsdeskundigheid in de GGZ.

In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenzorg en heb ik bij InHolland in Amsterdam de post-hbo opleiding POH-GGZ afgerond.