Huisarts

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.
In geval van spoed kunt u altijd dezelfde dag terecht.

Meer tijd: Heeft u meerdere klachten of vragen? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat we er rekening mee kunnen houden in onze agenda.

  • Huisartsenspreekuur: iedere werkdag van 08.15 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Dit is op afspraak! We hebben  geen inloopspreekuur
    Op maandag, dinsdag en vrijdag heeft dokter Kruisselbrink spreekuur.  Dokter Radder heeft spreekuur op maandag, woensdag en donderdag. Natuurlijk kunt u aangeven bij welke dokter u graag een afspraak wilt. Wij hanteren een 15-minutenconsult.
  • Telefonisch terugbelspreekuur: iedere werkdag dag tussen 11.00 en 12.30 uur.
  • Dokter Kruisselbrink heeft telefonisch spreekuur op maandag en vrijdag; dokter Radder op woensdag en donderdag.
  • E-consult: Om een e-consult in te dienen logt u in op ons webportaal middels uw persoonlijke account. U krijgt antwoord van de zorgverlener binnen twee tot vijf werkdagen.
  • Visite: Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. 
    Voor de organisatie is het het prettigst als u ons voor een visite-aanvraag dezelfde dag voor 11.00 uur belt. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.